Ik ben Marcel Schook. De afgelopen +/- 35 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de GGZ, Stichting MEE, Centra’s Jeugd en Gezin en diverse gemeenten. Sinds 2013 ben ik binnen gemeenteland actief geweest als projectleider, beleidsmedewerker en inkoop/contractmanager voor de Jeugdhulp. Na 6 jaar voor gemeenten gewerkt te hebben begon mijn zorg-hart weer op te spelen en wilde ik graag weer dichter bij de zorgverlening actief zijn.

Ik wil mij dan ook met hart en ziel inzetten voor de cliënten, franchiseondernemers en de ODD/stichting Driestroom. Wat mij in het begin gelijk opviel is de no nonsens aanpak, de zeer korte lijnen en een enorme bevlogenheid en warmte voor de mens, de ZorgOndernemers en overige diensten. Het werken vanuit elkaars betrokkenheid en willen gaan voor de beste en vernieuwende zorg voor onze cliënten, welke ik terug zie in onze organisatie, is mijn drijfveer om mijn rol en taak zo goed mogelijk op te pakken.

Voor Ondernemersgroep Driestroom houd ik mij voor de regio Zuid-Nederland bezig met het werk als accountmanager, waarbij ik de belangen van onze organisatie vanuit de andere kant van de tafel goed onder de aandacht wil brengen bij de gemeenten.

Ik woon met mijn vrouw en 2 dochters in Sprang-Capelle, gemeente Waalwijk. Mijn zoon woont inmiddels op zich zelf in Waalwijk. Onder de rook van het mooiste pretpark van Europa (althans dat denk ik), de Efteling.

marcelschook@driestroom.nl
06-83182931