logo-moblie

Samen werken aan alledaags geluk!

Traject naar franchisenemerschap

Kennismaking

Om franchisenemer te kunnen worden doorloop je een traject dat uit verschillende fasen en stappen bestaat. Wij geloven dat kwaliteit van zorg rechtstreeks samenhangt en bepaald wordt door de persoon die de zorg verleent. Protocollen en procedures kunnen de kwaliteit ondersteunen, maar zijn geen garantie voor kwaliteit. Om die reden brengen wij in ons selectieproces van nieuwe initiatieven, vooral de persoon van de aspirant franchisenemer(s) goed in beeld.

Het traject start met een kennismakingsgesprek waar wij je als persoon leren kennen. Het kennismakingsgesprek wordt gevoerd door een instroommanager of door een uitvoerend bestuurder. Als ervaringsdeskundige kan een uitvoerend bestuurder goed vertellen welke stappen er zijn in het traject naar franchisenemerschap en wat er allemaal bij komt kijken op het moment dat je een zorgonderneming wilt gaan realiseren. 

Jelle Riet

Uitvoerend Bestuurder Noord-Nederland

Jan Kruitbosch

Uitvoerend Bestuurder Midden-Nederland

Cor Strik

Uitvoerend Bestuurder Zuid-Nederland

Onderdelen van het traject

In het traject naar franchisenemerschap doorloop je verschillende stappen. Met deze stappen leren we elkaar kennen en krijgt jouw droom over zorg vorm. We toetsen de verschillende competenties van jou als persoon, maar kijken ook naar de haalbaarheid van het zorgconcept. Wat is er nodig en hoe kunnen we samen jouw concept realiseren. 

 

Om dit te kunnen hebben we verschillende onderdelen opgenomen in ons traject: 

 

  • Het schrijven van een ondernemersplan
  • Het opstellen van exploitatie en begroting 
  • Assessment programma met een psychologisch onderzoek, interview op ondernemerschap en bepaalde simulatie(s) waar je inzicht krijgt in jouw sterke punten en verbeterpunten. 
  • Antecedentenonderzoek 
  • Ondertekening franchiseovereenkomst
  • Koppeling met Driestroom

Vragen over het traject naar franchisenemerschap?

Bel ons of mail ons en we geven je graag antwoord.

Theo van Sluisveld

Instroommanager Wonen

Yvonne Strunk

Instroommanager Werk & Ontwikkeling