Mijn naam is Yvonne Strunk. Ik ben inmiddels 22 jaar een bevlogen Driestroom medewerker. Ik heb ruime ervaring op gedaan in het ondersteunen van cliƫnten, medewerkers en teams binnen de sectoren wonen, kinderzorg en dagbesteding.

Binnen Ondernemersgroep Driestroom adviseer en begeleid ik mensen die een zorgonderneming willen starten op het gebied van dagbesteding, participatie en welzijn. Ik vind het bijzonder om ondernemers te begeleiden in het traject van een idee tot aan de realisatie van de uiteindelijke zorgonderneming. Ik breng mijn kennis van de organisatie, de markt en producten, met de droom van de ondernemer, concreet bij elkaar. Stap voor stap doorlopen we samen dit proces. Daarbij denk ik in mogelijkheden en ga ik met de ondernemer op zoek naar oplossingen voor allerlei vraagstukken die zich in dit avontuur aandienen.

Ik zie passie en gedrevenheid bij ondernemers. Het begint met een droom, een wens om het verschil te maken voor kwetsbare mensen. Ik voel me bevoorrecht dat ik daar een bijdrage aan mag leveren en blijf ook na het realiseren van de zorgondernemingĀ betrokken. Via de unieke samenwerking tussen de Driestroom, de Ondernemersgroep en de zorgondernemer wordt het verschil gemaakt en leveren we samen een bijdrage aan het alledaags geluk van anderen.

yvonnestrunk@driestroom.nl
06-30355312