Ik begeleid en adviseer mensen in het traject naar franchisenemerschap en gedurende de periode dat ze hun zorgonderneming runnen. Ik streef naar een gelijkwaardig partnerschap met als doel de zorgondernemer in zijn of haar kracht te houden en hiermee hun focus op de zorg en dienstverlening. Ik heb veel ervaring in het leggen van de noodzakelijk verbindingen tussen diverse stakeholders (financiers, experts op het gebied van verzekeringen/bouwen/vergunningen/etc) om een initiatief van de grond te krijgen. Om met ondernemers een zorgconcept uit te denken dat precies past bij hun levensstijl, passies en kwaliteiten zodat ze een duurzaam zorgbedrijf neerzetten.

Zorgondernemers zijn authentieke inspirerende mensen die op hun eigen-wijze het verschil maken in de zorg. Zij doen dit kleinschalig, in contact met hun klant en met enorme bevlogenheid. Deze mensen veranderen het zorglandschap van Nederland in positieve zin. Met onze bijdrage aan, en samen met deze zorgondernemers zijn we in staat om nu en in de toekomst excellente zorg en aandacht te bieden aan mensen die deze hulp nodig hebben en vooral verdienen.

Zorgondernemers kunnen bij mij terecht met alle vragen op het gebied van ons zorgconcept, het traject naar franchisenemerschap, ondernemerschap in de zorg, financieringsvraagstukken, netwerkinformatie, koppeling met Driestroom, en relevante partners t.b.v. het ondernemerschap in de zorg. etc.

theo@ondernemersgroepdriestroom.nl
06-48168324