Als relatiemanager bij de Ondernemersgroep Driestroom coach, begeleid en ondersteun ik onze ondernemers met vraagstukken rondom arbeidsparticipatie, dagbesteding en andere werkinitiatieven.

Ik geloof dat iedereen in onze samenleving zijn of haar bijdrage kan leveren. Dat de tijd rijp is voor een echt inclusieve samenleving. Niet omdat het moet, maar juist omdat het voldoening geeft om mensen met onbenutte talenten op te nemen in een bedrijf.

Ik merk dat steeds meer ondernemers in het bedrijfsleven anders durven te kijken naar mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Gelukkig maar, want als je anders kan kijken, zie je ook veel meer…Dan zie je dat mensen niet hoeven te veranderen, als je de omgeving waarin gewerkt wordt net even anders inricht. Dat er schoonheid in anders zijn schuilt. Dat als je kijkt naar wat wél kan, iemand zijn “beperking” ook een enorme verrijking kan zijn. Niet alleen voor de persoon zelf, maar voor het hele bedrijf.

Bij de Ondernemersgroep zijn we in staat om echt mee te denken met onze ondernemers. Hen te laten doen waar ze het beste in zijn, en optimaal te faciliteren in het verlenen van de juiste begeleiding; eerlijk, dichtbij en vanuit het hart. Want dat klopt altijd.

Bel of mail me als je een vraag hebt over wat er komt kijken bij het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Als je denkt: “ik wil dat eigenlijk ook wel, maar heb geen idee hoe”. Dan gaan we samen in gesprek. Natuurlijk met een kop goeie koffie. En vooruit…een stuk Droom!appeltaart.

karlijn@ondernemersgroepdriestroom.nl
06-23348881