Ondernemersgroep

meedoen_web

Ondernemersgroep Driestroom is expert in het opzetten en vitaal houden van kleinschalige zorgondernemingen. Wij werken met eigenzinnige en unieke ondernemers die heel goed voor ogen hebben wat kwaliteit van zorg voor hen inhoudt.

Wij staan naast je
We zijn warm en meelevend, maar als het nodig is zijn we de kritische sparringspartner. Waar je altijd vanuit mag gaan is dat we dichtbij zijn en betrokken. Wij staan naast je en gaan samen voor zorg waarin zowel de zorgverlener als de cliënt zichzelf kunnen zijn.

Goede zorg is..
We geloven in zorg in een vertrouwd familieverband. Wakker worden gemaakt door degene die je de avond daarvoor in bed heeft gestopt. Goede zorg is verankerd in de lokale samenleving en weet de gemeenschap te versterken. Goede zorg is je willen verwonderen in elkaar, vanuit de overtuiging dat ieder mens de wereld iets unieks te bieden heeft.

Wie ben jij?
Wij zijn benieuwd hoe jij denkt over betekenisvolle zorg! Wie ben je? Wat zijn jouw ervaringen? Wat zijn jouw overtuigingen? Wat is voor jou belangrijk in het leven? Vanuit die kern bouwen we samen verder aan een unieke zorgonderneming die helemaal bij je past.

Verder praten?
Spreekt onze visie jou aan? En heb je zelf ideeën voor een nieuw initiatief?
Bel of mail dan met Theo of bel of mail met Yvonne.