Meedoen

Ondernemersgroep Driestroom werkt met zorgprofessionals die op basis van ondernemerschap, persoonlijke aandacht en met passie de zorg realiseren. Hieronder vind je ons huidige aanbod waarbij we op zoek zijn naar zorgprofessionals met passie voor hun vak en voor de mensen die ze ondersteunen. 

Zorgprofessionals gezocht voor unieke samenwerking in Koudum (Friesland) 

Aan zorgprofessionals wordt de mogelijkheid geboden om in Koudum (Friesland) op locatie De Finke, met centraal gebouw de KAS, je eigen zorginitiatief te starten.

Stichting ‘de KAS’ is een samenwerkingsverband van lokale partijen waaronder Dorpsbelang Koudum, kerken en Patyna.

Zij zetten zich in voor het welzijn voor thuiswonenden in Koudum en omstreken. Op initiatief van Patyna ontwikkelt Driestroom een woonlocatie en een participatieplek. Er zijn mogelijkheden voor het maken van combinaties tussen de woonlocatie en participatieplek. Het is ook mogelijk om een bijdrage te leveren in het beheer van het gebouw de KAS zodra deze is gerealiseerd.               

Klik hier voor meer informatie over de woonlocatie.

Klik hier voor meer informatie over de participatieplek.

DOEDERIJ

Gezinshuishuis ouders gezocht voor Gezinshuis Loeanne

Gezinshuis Loeanne, uit Driel, biedt 24-uursbegeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. In het gezinshuis wonen vijf volwassenen in de leeftijd van 22 tot 33 jaar, allen met een beperking. Iedere bewoner heeft het recht om te leven op een plek waar hij of zij zich prettig voelt. Een plek waar je mag zijn wie je bent. Het is daarom essentieel dat de kleinschalige zorg voor deze vijf mensen wordt voortgezet. Ondernemersgroep Driestroom is in opdracht van Gezinshuis Loeanne opzoek naar zorgprofessionals met passie voor hun vak en voor de mensen die ze ondersteunen. We zoeken gedreven mensen met ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, die begrijpen hoe de bedrijfsvoering in elkaar steekt en die de uitdaging aan willen gaan met het ondernemen in de zorg.

Zijn jullie de zorgprofessionals die wij zoeken om deze kleinschalige zorg voor te zetten? Is het jullie droom om mensen met een verstandelijke beperking een veilige plek te bieden om te zijn wie ze zijn? Dan horen we dat graag!
Lees hier de volledige omschrijving.

MFH_3571

Zeeuwse zorgprofessionals gezocht

We zijn opzoek naar Zeeuwse zorgprofessionals die graag kleinschalige zorg willen vormgeven. Want de kwaliteit van zorg zit in jou en zit niet in systemen. Vanuit ons gedachtegoed willen we graag weten hoe jij denkt over betekenisvolle zorg.

In Zeeland hopen we ons netwerk verder te versterken. We ondersteunen bij verschillende vormen van kleinschalig zorg. Denk bijvoorbeeld aan het gezinshuis, vakantie- en logeeropvang, een woonlocatie voor volwassenen met een vorm van beperking, intensieve zorg aan mensen met een beperking, dagbesteding of werkinitiatieven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of combinaties van bovenstaande. De financiering kan bij ons op basis van WLZ, Jeugdwet, Wmo, Participatiewet.

Lees hier de volledige omschrijving.

_DSC2689-2


Wil je graag je eigen droom over zorg verwezenlijken? Wij gaan graag in gesprek. 

Bel of mail Theo over wooninitiatieven en bel of mail Yvonne met betrekking tot zorgvragen over participatie, dagbesteding en welzijn.