Meedoen

Ondernemersgroep Driestroom werkt met zorgprofessionals die op basis van ondernemerschap, persoonlijke aandacht en met passie de zorg realiseren. Hieronder vind je ons huidige aanbod waarbij we op zoek zijn zorgprofessionals met passie voor hun vak en voor de mensen die ze ondersteunen. 

Gezinshuis Loeanne

Gezinshuis Loeanne, uit Driel, biedt 24-uursbegeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. In het gezinshuis wonen vijf volwassenen in de leeftijd van 22 tot 33 jaar, allen met een beperking. Iedere bewoner heeft het recht om te leven op een plek waar hij of zij zich prettig voelt. Een plek waar je mag zijn wie je bent. Het is daarom essentieel dat de kleinschalige zorg voor deze vijf mensen wordt voortgezet. Ondernemersgroep Driestroom is in opdracht van Gezinshuis Loeanne opzoek naar zorgprofessionals met passie voor hun vak en voor de mensen die ze ondersteunen. We zoeken gedreven mensen met ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, die begrijpen hoe de bedrijfsvoering in elkaar steekt en die de uitdaging aan willen gaan met het ondernemen in de zorg.

Zijn jullie de zorgprofessionals die wij zoeken om deze kleinschalige zorg voor te zetten? Is het jullie droom om mensen met een verstandelijke beperking een veilige plek te bieden om te zijn wie ze zijn? Dan horen we dat graag!
Lees hier de volledige omschrijving.

MFH_3571


Wil je graag je eigen droom over zorg verwezenlijken? Wij gaan graag in gesprek. 

Bel of mail Theo over wooninitiatieven en bel of mail Yvonne met betrekking tot zorgvragen over participatie, dagbesteding en welzijn.